OM OSS

Vår anläggning

På Kungsgatan 30 i Enköping hittar ni oss. På sommarhalvåret är Kungsgatan en härlig gågata där ni även hittar cafeér, butiker och restauranger. Under vinterhalvåret finns det flera parkeringar precis utanför kliniken. 

Kom gärna några minuter innan din behandling för att kunna andas ut med en kopp kaffe eller te och varför inte en liten karamell till det.

Kliniken är godkänd för hygiensk verksamhet enligt miljö-och hälsa sedan 2021. Vi har givetvis patientförsäkring för din säkerhet.

Vår personal

Danielle H

Klinikägare och terapeut
-Fasciaspecialist
- Medicinsk fotterapeut
- Fotsjukvård via Remiss
-Undersköterska

"Jag har varit verksam i Stockholm under flera år men tog äntligen modet att starta upp i Enköping där jag numera hör hemma. Jag är väldigt intresserad av att hitta orsaken till problemet och göra en långsiktig planering för ett hållbart resultat."

Danielles@caretime.se


0739 831 444

Matilda R

Terapeut
-Fransstylist
-Nagelteknolog
-Lärare inom naglar

"Min resa inom branschen började 2013 med naglar och jag har efter det gått flera andra olika utbildningar samt lärarutbildning. Det roligaste jag vet är att utmana mig själv genom att tävla inom fransar för att bli bättre.  Mitt bästa minne är när jag vann SM i singel fransar, senior 2018"

Matilda@caretime.se


0705 514 271

Mathilda E

Hudterapeut-student

"När jag är klar med min utbildning är tanken att jag skall bli klinikens hudterapeut! Förnärvarande erbjuder jag massagebehandlingar och vaxningar men detta kommer utökas med fler behandlingar efterhand som jag blir klar med olika delar i min utbildning!"

Mathildas@caretime.se


0707 885 432

Eva H

Injektionssköterska
- Fillers och botox advanced
- Sjuksköterska

"Jag är i grunden sjuksköterska med många års erfarenhet och har senare utbildat mig inom fillers och botox. Mitt fokus är en kundsäker behandling med ett naturligt resultat"

Evas@caretime.se


0707 181 610