Våra Tjänster

FRANSAR OCH BRYN


 • Frans och brynfärgning, plock och form.
 • Lashlift & Browlift
 • Fransförlängning- Singel och Volym.


Matilda R är vår fransstylist på kliniken. Hon arbetar mjukt och noggrant och är väldigt intresserad av allt som har med fransar att göra. Matilda vann SM senior 2018 i singelfransar och ska snart gå utbildning till fransstylistutbildare. 

FILLERS OCH BOTOX


Ny lag från den 1Juli 2021 som innebär att endast legitimerad sjukvårdspersonal såsom sjuksköterska, tandläkare eller läkare får utföra estetiska injektioner.


Den nya lagen innebär också att man nu behöver ha en konsultation, digitalt eller fysiskt, innan injektionsbehandling.


För dig som är ny kund eller inte har utfört injektionsbehandling inom loppet av 6 månader innebär det också en betänketid på 48 timmar efter konsultation. 

Kostnaden för konsultationen dras av från priset vid genomförd behandling.


Injektionssköterska Eva blev utbildad leg. sjuksköterska 1999 och har utbildningen Fillers och Botox, advance


Registrerad hos myndigheten för vård och omsorg(IVO) och har patientförsäkring, lokalen är godkänd enligt miljö och hälsa.

NAGLAR


 • Manikyr med eller utan lack
 • Gellack
 • Nagelförlängning


Vår terapeut Matilda R är utbildad nagelteknolog och även utbildad som nagelteknologslärare. Hon har många års erfarenhet av naglar och är mycket kunnig inom ämnet. 

MASSAGE


 • Helkroppsmassage
 • Halvkroppsmassage
 • Ryggmassage


En svensk klassisk massage utförd av Mathilda E. En lugn och harmonisk massage med olja för avkoppling.

DJUPVÅGSBEHANDLING / FASCIABEHANDLING


Effektiv men skonsam helkroppsbehandling med fokus att hitta orsak till smärtan istället för att symtombehandla.


Behandlingen ökar flödet i fascian vilket ger en ökad rörlighet och avslappning i kroppen samt förbättrar cirkulationen och ökar vätskeflödet. Djupvågsmaskinen jobbar med vibrationer i olika frekvenser som då stimulerar nervsystemet att koppla av samt hjälper till att lossa på spänningar i fascian och musklerna.


När jag behandlar arbetar jag med djupvågsmaskinen pararellt med manuella osteopatiska metoder för mobilisering av tex. bäcken.

Behandlingen har visat väldigt goda resultat på diverese problem som ryggvärk, huvudvärk, frozen shoulder, tennis-armbåge, hälsporre/ plantar fasciit och även hjälpt som smärtlindring till reumatiska sjukdomar.

VAXNING


 • Helkroppsvaxning
  Brasiliansk vaxning hos oss är enbart för kvinnor.


Här används både ett lugnande lavendelvax samt ett mjukt honungsvax för en skonsam behandling. Du bör ha minst 2 veckors hårutväxt inför den här behandlingen.

MEDICINSK FOTVÅRD


Medicinsk fotvård är en skön behandling som passar både problemfötter och i förebyggande syfte. Behandlingen börjar med ett skönt mjukgörande fotbad, behandlar ev förhårdnader, liktornar, vårtor, nageltrång m.m och avslutas med en avslappnande insmörjning med passande fotsalva.


Fotterapeuten Danielle har varit verksam i flera år och även haft remissavtal med region Stockholm för fotsjukvård. För tillfället har Caretime inte remissavtal med Region Uppsala.